Pārgājiens ar ēdināšanu. 3 kārtu maltīte.

Par Mums

Gājēdis ir piedzīvojums, kur daba un garšas satiekas. Mēs vedam cilvēkus ārpus ikdienas steigas – pārgājienā pa gleznainām takām, lai pēc tam kopā baudītu maltīti pie balti klāta galda meža vidū.

Mēs ticam, ka ēdiens nav tikai maltīte – tas ir stāsts, sajūta un piedzīvojums. Un kad tas tiek baudīts zem klajas debess, ugunskura siltumā un dabas klusumā, tas iegūst pavisam citu nozīmi.

Ko mēs piedāvājam?

Publiskie pārgājieni ar maltīti – ikviens var pievienoties mūsu organizētajiem piedzīvojumiem, kas apvieno aktīvu pārgājienu un izsmalcinātu ēdienu dabā.

Privātie pasākumi – piedāvājam unikālu pieredzi dzimšanas dienām, vecmeitu ballītēm, korporatīvajiem pasākumiem un citiem īpašiem notikumiem. Viss tiek pielāgots – sākot no maršruta līdz ēdienkartei.

Autentiska garšas pieredze – mūsu maltītes ir gatavotas no kvalitatīviem, sezonāliem un dabīgiem produktiem, lai katrs kumoss būtu baudāms visos līmeņos.

Dabas klātbūtne – mēs atrodam vietas, kur skaistums un miers ļauj izbaudīt mirkli bez traucēkļiem.

Gājēdis ir iespēja izkāpt no komforta zonas, piedzīvot neparasto un atklāt jaunu veidu, kā baudīt dzīvi – lēnām, nesteidzīgi un ar pilnu apziņu.

Pievienojies un izbaudi garšas ceļojumu dabā!

Toms Tobiass

Markuss Sūniņš

Tomam patīk vest cilvēkus dažādos garākos un īsākos piedzīvojumos plašajā pasaulē. Tic, ka ar spītīgu neatlaidību un ticību sev, spējam sev rast prieku un gandarījuma sajūtu.

Katrs brīvais brīdis Toma ikdienā tiek aizpildīts ar kādu aktivitāti vai arī ar jaunu piedzīvojumu plānu kalšanu.

Toms Tobiass

Markuss Sūniņš

Markuss ir ēdiena un pavārmākslas entuziasts. Jau no pusaudžu vecuma gatavojis sev, ģimenei un draugiem.

Mīlestību pret ēdienu un gatavošanu smēlies agrā bērnībā, piedaloties ģimenes ēdināšanas uzņēmumos un jaunu iedvesmu smeļoties gastrotūrisma ceļojumos.

Sazinies un piesaki savu piedzīvojumu

Piedāvājam unikālu pieredzi dzimšanas dienām, vecmeitu ballītēm, korporatīvajiem pasākumiem, grupu saliedēšanās un citiem īpašiem notikumiem. Viss tiek pielāgots – sākot no maršruta līdz ēdienkartei.